Smith-Europe B.V.

Smith-Europe is binnen Europa marktleider op het gebied van service en onderhoud aan de reefer containers in de containertransport. De reefer serviceafdeling van Smith-Europe is gespecialiseerd in het leveren van technische diensten voor reefer units. Als grootste reefer service-organisatie in Europa hebben wij alle know-how en de benodigde onderdelen op voorraad die ons in staat stellen om effectief en snel te opereren, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. 

Smith-Europe biedt u wereldwijde distributie van reefer onderdelen voor elk reefer container, geleverd rechtstreeks hetzij bij ons magazijn of bij één van onze partners. Wij hebben meer dan 1.500.000 onderdelen van alle grote reefer fabrikanten in onze voorraad, waardoor wij op korte termijn vanuit ons magazijn kunnen leveren.

Wij stellen scheepskisten met onderdelen samen speciaal voor containerschepen. Dit maakt het voor ons mogelijk om niet alleen de distributie en de coördinatie van extra leveringen te verzorgen, maar ook de vervanging van deze kisten in de Benelux en wereldwijd via ons partnernetwerk. 

Voor meer informatie, klik hier.